2014. január 27., hétfő

Egy lány szomorú élete

  Egy csendes kis városban élt egyszer egy lány akit Bellának hívtak.
Bella egy szomorú napon, életét vesztette egy autóbalesetben.Sokáig kutatták vajon mi okozhatta a karambolt, de nem jöttek rá. Aztán egy nap megtalálták a naplóját , a szobája egyik sarkába egy kis asztal alatt.
  A naplóban ilyeneket lehetett olvasni, szinte minden egyes oldalon :
Kedves naplóm!
A mai napom is szörnyű volt. Kezd elegem lenni a világból!! A suliban, már megint lejárattak a fiú előtt, aki tetszik nekem.Otthon állandóan csak a viták folynak! Senki nem veszi észre mennyire rossz ez nekem! Most már  nem bírom tovább, öngyilkos leszek!!....
  Mikor ezt a rendőrök és a szülők is elolvasták, el se hitték mit olvastak. Ebből már rá tudtak jönni, hogy Bella saját magának rendezte meg, szándékos karambolját. A gimiben másnap közölték az osztálytársakkal, hogy mi történt. Ők persze ezt nem vélték semmire, nem is érdekelték, mivel utálták Bellát. A lány szülei ledöbbenve egymást hibáztatták. Egyikőjük sem merte magára vállalni, hogy bizony ő a hibás mert nem figyeltek oda a lányukra! Később Bella anyja egy kisebb depresszióba merült. Apja a bánat miatt egész nap csak az alkoholba fojtja bánatát. Csak most jönnek rá, hogy Bella elment, nincs többé!!
  A lány szelleme még most is kísért világszerte. Bosszút áll a szülein, osztálytársain, és azok szülein , akik csak magukkal törődnek és nem figyelnek oda , gyerekükre.

Bella szelleme :
 az összetört autó :

 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése